Academy
INPROSER NV heeft een eigen academie, deze is opgezet met het doel alle werknemers een goede training te geven van beveiliging en veiligheid en de kwaliteit te bieden waar INPROSER voor staat. Wij passen onze eigen ervaring toe en hanteren nederlandse studieboeken en nederlandse studie methode. Alle guards zijn verplicht onze trainingen bij te wonen en het eindexamen te behalen. Na het behalen van dit examen houdt het leren niet op, we blijven altijd naar verbetering zoeken en verdere ontwikkeling, deze traingingen worden met regelmaat gegeven om alle skills up to date te houden. We starten met de guard training, hiernaast hebben wij ook communicatievaardigheden training, cursus supervisor en management skills training. Onze academie biedt interne trainingen maar ook extern aan onze klanten, custom made, op locatie of bij ons op de academie.
solliciteer nu!
open vacatures:
Diensten
 • investigation services .
   INPROSER heeft een gespecialiseerd ervaren team voor onderzoek en detective werk, met veel kennis in de regio van Paramaribo. Ons team heeft militaire ervaring opgedaan of in het politiekorps gezeten, ze weten de ondervraging technieken toe te passen, en de juiste onderzoeksmethoden te selecteren. Het belangrijkste is zeer secuur te werk te gaan en we garanderen dat alle communicatie en onderzoeken uiterst vertrouwelijk zullen zijn. We bieden oa onderstaande diensten: - Debugging - Spionage op werk detecteren - Diefstal op het werk - Manipuleren van de urenkaart - Sabotage - Antecedenten onderzoek - Video-Foto surveillance
 • Unarmed Guard .
   INPROSER biedt zowel ongewapende als gewapende beveiliging, voor de gewapende beveiliging verwijzen wij u door naar onze ART service. Onze beveiligers zijn zeer professioneel, wij hebben een veeleisende selectieprocedure en onze beveiligers assisteren onze eigen academie. De selectie is gebaseerd op eerdere ervaring in de beveiliging, zelfverdediging en vechtsporten competenties, en de sociale vaardigheden. Wij hebben een 24/7 alarmcentrale waarbij onze guards in continu contact staan met onze Control Unit door middel van high tech communicatie apparatuur.
Onze snelgroeiende klantenkring is dankzij de hoge kwaliteit service die wij bieden, op dit moment hebben we gewapende en ongewapende guards voor meer dan 30 klanten in geheel Suriname en wij zullen binnenkort ook internationele groei meemaken. Het voordeel van ons Sales Team is dat wij allen locals zijn met een groot netwerk en hebben ervaring en kennis van ons vak en omgeving, wij kunnen de vraag en de behoefte van de klant goed in kaart brengen, een risico analyse uitvoeren en onze diensten hierop aanbieden. Onze diensten kunnen zowel voor lange termijn als op korte termijn aangeboden worden. - Ongewapende beveiligers op werkdagen, tijdens kantooruren of 24/7
- Beveiliging adviseurs voor hoe diefstal en overvallen te voorkomen.
- Poort beveiliging voor controle en registratie van binnenkomende gasten en klanten.
- Mobiele surveillance voor dagelijkse controle
- Evenementen beveiligers voor grote of kleine events.
 • Armed Response Team - ART .
   24 uur per dag, 7 dagen per week, één druk op de knop en ons team van ART is in no time naar u onderweg en op uw locatie.
Onze klanten zullen worden voorzien van een telefoonnummer voor noodgevallen en een verborgen alarm (panic button) ter plaatse. Op het moment dat er sprake is van een onveilige situatie, zoals een overval, aanranding of een volledig agressief persoon in u omgeving, is het belangrijk uzelf en uw personeel in veiligheid te kunnen stellen, wij bieden u deze panic button hiervoor, er zullen geen sirenes gaan loeien, maar onze control unit ontvangt dit signaal en, met de hulp van ons GPS-systeem, sturen wij onze ART team onmiddellijk uw locatie. De klanten die ons bellen ipv de panic button in te drukken moet in staat zijn om het adres te verifieren. De panic button staat geregistreerd met een vaste locatie, gedetecteerd door GPS. Onze Control Unit, supervisors en gewapende bewakers zijn allemaal locals, zij kennen de regio als geen ander en weten precies hoe zij zich moeten bewegen in de stad. Onze volledig uitgeruste Control Unit is gevestigd in Paramaribo, zij zullen ons team coördineren en, op basis van de locatie en urgentie van de klant, de dichtbijzijnste voertuigen erop af te sturen, het kan zowel auto als motorvoertuig zijn, we hebben beide. Wij werven ex-militair personeel voor ons team van ART.
 • MCS Unit, MotorCycleService .
   Als de enige in Paramaribo beschikken wij over een motorfiets-eenheid, deze unit is perfect voor de stad, zodat wij alle klanten kunnen bereiken in een handomdraai. Files en opstoppingen zullen geen probleem meer zijn. Onze Control Unit begeleidt deze MCS met behulp van een high-tech GPS-systeem. De bewakers op deze MCS-eenheid hebben vallen onder ons ART Team, ze zullen bewapend zijn en militaire ervaring hebben.
 • Armed & Secured Transport .
   Wij vragen u contact met ons op te nemen voor het maken van de regeling voor gespecialiseerd vervoer, wij kunnen u een kogelwerend voertuig aanbieden inclusief de bijhorende bewakers.
 • Money Transport & Dye Pack .
   Mocht u geld of andere goederen van hoge waarde willen vervoeren, kunnen wij deze vervoeren in een geldwaardetransport voertuig, hierbij is de bekende plofkoffer bij ingebegrepen en de gewenste bewakers die het transport zullen begeleiden.
 • Training of your own guards .
   Mocht u al bewaking hebben en bent u daar tevreden mee, kunt u ons inschakelen om hen een extra training te geven, leren en ontwikkelen komt iedereen ten goede, en van elkaar leren we het beste. Wij hebben een eigen academie, wij geven meerde soorten theorie, daarnaast trainen we ook de praktijk, zoals zelfverdediging technieken, schietvaardigheden, handhaven van de orde. De training zal op maat gemaakt worden naar aanleiding van uw verzoek.
current customers

 

 

Gallerij
CONTACT ons vragen? email ons!

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

whatsapp
+597 7421111 telefoon
+59 7531433 EMAIL
INFO@INPROSERNV.COM ma - vrij: 08:00 - 16:00
zat: 09:00 - 14:00

 

 

copyrighted 2018